Clase de produse

La fel ca pretențiile clienților noștri, și produsele noudinnou diferă.

Le-am împărțit frumușel în 3 clase, pentru ca ție să îți fie clar cum găsești produsele care funcționează și arată exact cum vrei tu și pe care le găsești la prețul pe care ești dispus să îl plătești.

Ce e comun însă tuturor produselor noudinnou, indiferent de clasa în care le-am încadrat, este că:

  • Provin din surse sigure. O să dam puțin din casa și o să zicem că majoritatea lor sunt preluate dintr-un birou sau o corporație, fac parte din suprastocuri sau vin de la retaileri care le-au avut expuse la raft.
  • Doar produsele care funcționează bine trec de primul filtru de selecție. Nu reparăm un produs stricat, ca nu e rentabil și nu e nici fun.
  • Dacă merg și arată bine, abia atunci produsele norocoase ajung pe mâinile specialiștilor noștri IT, care le aduc îmbunătățiri astfel încât clientul să fie perfect mulțumit.

Pentru că ne plac procesele transparente, iată mai jos ce presupune fiecare clasa de produse:


Refurbished by factory

Produsele din clasa RF reprezintă cea mai pare parte a gamei noastre și sunt echipamente IT cu cel mai scăzut grad de utilizare. De cele mai multe ori, o companie producătoare de echipamente IT le-a vândut noi, iar acestea au fost returnate producătorului, uneori chiar fără a fi deschise. Odata ce au fost returnate, produsele sunt testate și readuse la specificațiile originale din fabrică. O echipă de tehnicieni instruiți de producător se asigură că produsele îndeplinesc aceleași standarde stricte de calitate valabile și pentru produsele noi. Spre exemplu, la achiziționarea unui laptop Refurbished by factory vei primi un produs care arată ca nou, cu toate accesoriile necesare, inclusiv acumulator și alimentator noi. Aceste echipamente vor fi în stare excelentă. Afla mai multe detalii despre ce te intereseaza verificând paginile de produs individuale.

Refurbished by factory respecta standardele de calitate ale producatorului initial și îți aduce, în medie, un preț cu 15% mai mic decât cel din magazin.

Refurbished by noudinnou

Cumpărând un produs din clasa RN vei obține un echipament complet de lucru cu urme minime de utilizare, la un preț perfect. Sunt produsele pe care le folosim și noi acum la noudinnou.

Alege produse din aceasta clasă daca vrei să funcționeze foarte bine și poți să accepți, în cazul anumitor produse, un mic defect cosmetic, abia vizibil, pe carcasă. După testare și cosmetizare, produsul ajunge la tine în ambalajul lui original sau în ambalaje generice.

Față de un produs nou, prețul unui echipament IT refurbished by noudinnou este mai mic cu până la 25% față de cel al unui echipament nou.

Second-Hand

Produsele din clasa SH comercializate de noudinnou sunt echipamente IT cu un grad mai mare de utilizare, care funcționează însă la standarde bune de calitate. Acestea au fost testate de tehnicienii noștri și pot prezenta defecte cosmetice, doar pe carcasă, pe care le veți găsi detaliate în pagina de produs.

Față de un produs nou, prețul unui echipament IT second hand este mult mai mic, chiar de până la 70% mai mic față de prețului unui echipament nou).

Nici unul din produsele noudinnou nu va prezenta zgârieturi pe ecran sau urme de presiune.

Toate clasele noastre de echipamente sunt acoperite de aceeași garanție, de minim 1 an. Pentru mai multe detalii despre garanție, service și garanție extinsă, click aici.