Clase de produse

La fel ca pretentiile clientilor nostri, si produsele noastre difera.

Le-am impartit frumusel in 3 clase, pentru ca tie sa iti fie clar cum gasesti produsele care functioneaza si arata exact cum vrei tu si pe care le gasesti la pretul pe care esti dispus sa il platesti.

Ce au in comun toate produsele noastre, indiferent de clasa in care sunt incadrate:

  • Provin din surse sigure. O sa dam putin din casa si o sa zicem ca majoritatea lor sunt preluate dintr-un birou sau o corporatie, fac parte din suprastocuri sau vin de la retaileri care le-au avut expuse la raft.
  • Doar produsele care functioneaza bine trec de primul filtru de selectie. Nu reparam un produs stricat, ca nu e rentabil si nu e nici fun.
  • Daca merg si arata bine, abia atunci produsele norocoase ajung pe mainile specialistilor nostri IT, care le aduc imbunatatiri astfel incat clientul sa fie perfect multumit.

Deoarece ne plac procesele transparente, iata mai jos ce presupune fiecare clasa de produse:

Nou / Neutilizat

Categoria NOU este reprezentata de produse noi sau neutilizate, provenite din suprastocurile de productie ale fabricantului.

Acestea sunt comecializate in ambalajul original furnizat de catre fabricant (in anumite situatii ambalajul poate fi similar cu cel al produselor comercializate in magazinele de profil).


Refurbished

Categoria REFURBISHED este reprezentata de produsele care, din diferite motive, reintra pe linia de productie pentru a fi aduse la parametrii tehnici admisi (sau initiali).

De regula, acestea produse provin din produsele expuse la raft (magazine, showroom, expozitii), sau returnate de consumatori, sau rezultate in urma unor up-grade-uri sau recuperate in urma finalizarii contractelor comerciale dintre parti (leasing).

In ceea ce priveste procesul de restabilire a conditiilor tehnice de functionare initiale (refurbished), acesta poate fi facut direct de catre fabricant – caz in care se numeste Refurbished by factory (RF) in cazul de fata Refurbished by Lenovo, sau de catre noudinnou.ro – caz in care se numeste Refurbished by noudinnou.ro.

Tipul de refurbished folosit pentru aducerea produsului in conditiile tehnice admise este specificat in meniul Aspect si functionalitate.

Fata de un produs nou, pretul unui echipament IT refurbished este mai mic cu pana la 25% fata de cel al unui echipament nou.

Second-Hand

Categoria Second hand se constituie din produsele care prezinta urme vizibile de utilizare: mici zgarieturi sau tastatura usor stearsa/uzata sau baterie cu autonomie mai redusa fata de unul nou etc.

Urmele de utilizare sunt mentionate specific in meniul Aspect si functionalitate.

Produsele second hand provin dintr-o multitudine de surse de achizitie, iar restabilirea conditiilor tehnice de functionare se face de catre ATX Computers.

De regula, produsele din aceasta categorie se caracterizeaza prin oferte financiare avantajoase, la preturi mult inferioare in raport cu cele doua categorii mentionate anterior (RN si RF)

Fata de un produs nou, pretul unui echipament IT second hand este mult mai mic (chiar de pana la 70% mai mic fata de pretului unui echipament nou).

Toate clasele noastre de echipamente sunt acoperite de garantie de minimum 1 an. Pentru mai multe detalii despre garantie, service si garantie extinsa, click aici.